iRent | Makina Me Qera Shqiperi - Rent A Car Albania

 - Makinat dhe Cmimet

 - TermAT DHE KUSHTET

 - Oferta Speciale

 - Rezervime

 

Chevrolet Spark

 

(Grupi VOGEL)

 Manuale

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 12 / dita  REZERVO

 

Chevrolet Spark

 

(Grupi VOGEL)

 Automatike

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 12 / dita  REZERVO

 

Hyundai i10

 

(Grupi VOGEL)

 Manuale

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 13 / dita  REZERVO

 

Hyundai i10

 

(Grupi VOGEL)

 Automatike

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 13 / dita  REZERVO

 

Chevrolet Aveo

 

(Grupi MESEM)

 Manuale

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 14 / dita  REZERVO

 

Chevrolet Aveo

 

(Grupi MESEM)

 Automatike

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 15 / dita  REZERVO

 

Opel Corsa

 

(Grupi MESEM)

 Manuale

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 15 / dita  REZERVO

 

Opel Corsa

 

(Grupi MESEM)

 Automatike

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 16 / dita  REZERVO

 

Chevrolet Aveo S

 

(Grupi MESEM)

 Manuale

 4 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 17 / dita  REZERVO

 

Chevrolet Aveo S

 

(Grupi MESEM)

 Automatike

 4 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 18 / dita  REZERVO

 

Chevrolet Cruze

 

(Grupi MADH)

 Manuale

 4 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 20 / dita  REZERVO

 

Skoda Rapid

 

(Grupi MADH)

 Automatike

 4 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 23 / dita  REZERVO

 

Dacia Duster

 

(Grupi SUV 4X4)

 Manuale

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 25 / dita  REZERVO

 

Skoda Yeti

 

(Grupi SUV 4X4)

 Manuale

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 27 / dita  REZERVO

 

Skoda Yeti

 

(Grupi SUV 4X4)

 Automatike

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 30 / dita  REZERVO

 

Mitsubishi Pajero

 

(Grupi SUV 4X4)

 Manuale

 5 Dyer

 5 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 33 / dita  REZERVO

 

Dacia Lodgy

 

(Grupi MINIVAN)

 Manuale

 5 Dyer

 7 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 33 / dita  REZERVO

 

Dacia Lodgy

 

(Grupi MINIVAN)

 Automatike

 5 Dyer

 7 Pasagjere

 A/C

Cmimet me te Lira nga 35 / dita  REZERVO

Hyrje  >  Makina me Qera  >  Makinat dhe Cmimet

Makinat dhe Cmimet

Per te pare Cmimet klikoni "REZERVO" me poshte dhe fusni datat e qerase ne formularin qe shfaqet.

Me pas klikoni "MAKE RESERVATION" per te shfaqur makinat e disponueshme dhe cmimet e tyre.

2016 iRent Shpk

  www.irent.al

 

***  SPECIALE  DIMER  2016 - 2017  ***

     Automjetet

Opsionet

3 - 6

Dite

7 - 13

Dite

14 - 20

Dite

21 - 29

Dite

30 +

Dite

Rezervo

Online