Termat dhe Kushtet | NOSHI Rent A Car Albania

 - Makinat dhe Cmimet

 - TermAT DHE KUSHTET

 - Oferta Speciale

 - Rezervime

Si merret Automjeti me Qera

-  Paraqiten Dokumentat  (Pasaporte dhe Leje Drejtimi)

- Behet Pagesa (Cash ose me Karte Krediti / Debiti)

- Lihet Depozite Garancie  (Cash + Pasaporte ose me Karte Krediti / Debiti)

- Merret dhe Perdoret Automjeti (Me KUJDES, si te ishte i JUAJI)

 

Qeraja Perfshin

-  Perdorimin e Automjetit (Shqiperi dhe Jashte)

-  Siguracion te Plote (TPL dhe Kasko)

-  Kilometra Pa Limit

-  Asistence 24 Ore

-  Taksat dhe TVSH (20%)

 

Qeraja NUK Perfshin

-  Karburantin

-  Gjobat

-  Kartonin Jeshil

 

Dokumentet

Per te marre automjete me qera, cdo klient duhet te paraqese:

-  Pasaporte dhe,

-  Leje Drejtimi

 

Pagesa e Qerase

Pagesa e qerase behet e plote ne momentin qe merret automjeti me qera.

Pagesa mund te kryhet me:

-  Cash ose,

-  Karte Krediti / Debiti

 

Depozita e Garancise

Per te marre automjete me qera, cdo klient duhet te lere garanci deri ne momentin e kthimit te automjetit.

Depozita e garancise varet nga lloji i automjetit dhe fillon nga 250.

Garancia mund te lihet me:

-  Cash + Pasaporte ose,

-  Karte Krediti / Debiti

Vetem Pasaporta sherben si garanci ne rastet kur klientet nuk kane karte krediti/debiti.

Asnje lloj dokumenti tjeter nuk pranohet.

 

Terma Baze

-  Qeraja Ditore: 24 ore.

-  Vonesa: 1 ore falas. Pas 1 ore me 1/4 e qerase ditore cdo ore. Pas 4 oresh paguhet 1 dite shtese.

-  Karburanti: Automjeti merret me karburant dhe duhet te kthehet ne te njejtin nivel.

-  Pastertia: Automjeti merret i lare brenda dhe jashte dhe duhet te kthehet i lare.

-  Udhetim Jashte Shqiperise: Klientet duhet te blejne Kartonin Jeshil ne kufi.

-  Marrje / Lenie Jashte Orarit: Falas.

-  Marrje / Lenie ne Aeroport: Falas.

-  Shofere te Tjere: Falas.

-  Karrike Femijesh: Falas.

-  Zinxhire Debore: Falas.

 

 

Per me shume informacion rreth termave na kontakoni tek numrat tane ose na shkruani tek irentalbania@gmail.com.

Hyrje  >  Makina me Qera  >  Termat dhe Kushtet

Termat dhe Kushtet

Kushtet baze te qerase te paraqitura me poshte aplikohen per te gjithe klientet.

Per termat dhe kushtet e plota ju lutemi te kontaktoni iRent.

2016 iRent Shpk